Palvelut

Tarjottavat palvelut

Hoidot

UUTUUS!

Kuumakivihieronta

ALV 24%

Ihanan aistillinen, lempeää lämpöä ja käsittelyä sisältävä koko kehon hoito. Hoidossa käytetään termostaatilla säädeltävässä kattilassa lämmitettyjä basalttikiviä, joita liikutetaan öljytyn ihon pinnassa. Öljyn määrää vaihtamalla saadaan säädettyä hoidon tehokkuutta; vähällä öljyllä enemmän kitkaa ja tehoa, enemmällä öljyllä keveämpää sivelyä. Kivien lämpötilaa voidaan säätää yksilöllisesti. Koko hoidossa käydään läpi akupisteitä ja lihaksia päästä varpaisiin molemmin puolin. Myös vatsaa ja rintakehää voidaan halutessasi käsitellä. Kiviä voidaan jättää myös lämmittämään paikoilleen, siksi aikaa kun käsitellään toista kehon osaa. Hoidon nautinnollisuus, pehmeys ja rentouttavuus ovat huippuluokkaa, ja se sopiikin erityisen hyvin kiireen pysäyttäjäksi stressaantuneille, ahdistuneille ja esim.  erilaisista vaikeista kroonisista kivuista kärsiville. Lämmön ja paineen yhdistelmä on erittäin tehokas; näin saadaan hoito ulottumaan nopeammin syvempiin kudoksiin. Loistava tapa rentouttaa lihaksia ja mieltä samalla, kun aineenvaihdunta tehostuu ja hermoston toiminta tasapainottuu.

60 min 56€
Selän kuumakivihieronta
90 min 78€
Koko kehon kuumakivihieronta
120 min 105€
Koko kehon kuumakivihieronta

Hermorata-hieronta

ALV 24%

Pehmeä, hemmotteleva koko kehon hoito. Periytyy kiinalaisesta maailman vanhimmasta hoitomuodosta. Käsittely tapahtuu päästä varpaisiin sormilla hieroen paina-pyöritä-menetelmällä ääreishermoston vaikuttavia alueita, hermolinjauksia ja akupisteitä seuraillen.

90 min 78€
120 min 105€

Perinteinen hieronta

ALV 0%

Voit valita hieronnan pituuden itse puolesta tunnista kahteen tuntiin. Tunnissa ehtii puolihieronnan, kokohierontaan tarvitaan vähintään 1.5 tuntia.

Väliaineena käytän hieronnassa tuoksuttomia, värittömiä korkealaatuisia öljyjä tai faskiavahaa. Myös ertyisherkälle iholle löytyy sopiva öljy.

30 min 28€
45 min 40€
60 min 50€
90 min 75€
120 min 102€

Purentalihas-hieronta

ALV 0%

TMD, tempomandibular disorders, eli purentalihaselimistön toimintahäiriöt on yhteisnimitys leukanivelten, puremalihasten, hampaiston ja niihin läheisesti liittyvien kudosten sairaus- ja kiputiloille sekä toimintahäiriöille. Purentalihasongelmat ovat erittäin yleisiä, hammassärkyjen jälkeen yleisin pään ja kasvojen alueen kiputiloista. TMD-potilailla on usein niskakipuongelmia ja päänsärkyjä. Myös fibromyalgialla on todettu yhteys purentalihasongelmiin.

45 min 50€
60 min 65€

Hemmottelu-hieronta Hartioitten Helepotus

ALV 24%

Stressiin ja lihaskireyksiin, päänsärkyihin hyvin tehoava ihana hemmotteluhoito koostuu päänhieronnasta hermoratahieronnan ottein sekä niskan, kaulan, dekolteen, hartioiden ja selän hieronnasta kevein hierontaottein. Vaihtoehtoisesti hoito voidaan tehdä myös koko keholle.

60 min 53€

Jalkojenhoidot

Perusjalkojenhoito

ALV 0%

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, tutkimisen, iho-ja kynsimuutosten hoitamisen, rasvaushieronnan ja omahoidon ohjaamisen.

60 min 54€

Erityisjalkojenhoito

ALV 0%

Perusjalkojenhoidon tarpeet ylittävä hoito esim. sienikynsille, sisäänkasvaville kynsille, torakynsille, lukuisille känsille tai syylille, paksuille ja halkeaville kantapäille.

70-80 min 65€

Diabeettinen jalkojenhoito

ALV 0%

Perusjalkojenhoidon lisäksi sisältää verenkierron tutkimisen ja tunnon mittaamisen sekä riskiluokan määrityksen. Riskiluokitus ohjaa sekä omahoitoa että antaa viitteet jatkohoitoon. Kenkien ja sukkien kunto ja sopivuus arvioidaan. Haastattelussa kartoitetaan muut riskitekijät esim. omahoidon suhteen, yksilöllisten tukipohjallisten ja tukisukkien ja erikoiskenkien tarve. Yhteistyö diabeteshoitajan kanssa.

70 min 60€

Ylellinen jalkojenhoito Tassujen Taika

ALV 0%

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, tutkimisen, iho-ja kynsimuutosten hoitamisen, rasvaushieronnan ja omahoidon ohjaamisen.

Perusjalkojenhoidon lisäksi sisältää jalkojen kuorinnan ja naamion lämpövaikutuksella.

90 min 75€

Magnesium tankkaus jalkojenhoito

ALV 0%

Hoito on perusjalkojehoito, mutta kylvetysvedessä käytetään magnesium-hiutaleita ja rasvaushieronnassa magnesium-voidetta.

60 min 55€

Kynsien lyhennys ja hionta

ALV 0%

Kynsien lyhennys 35€
Kynsien lyhennys ja hionta 45€

Lausunto jalkojenhoidosta

ALV 0%

Kirjallinen seloste esitiedoista, jalkojen tutkimisesta ja hoidosta, suositteluista jatkoon esim. lääkärille ennen leikkausta tai vastaanottoa, jalkojenhoidon palvelusetelin ja/tai yksilöllisten pohjallisten ja/tai erikoiskenkien maksusitoumuksen tms. perusteeksi.

Lausunto 35€

Silikoniset varvastuet

ALV 24%

Puolikovasta massasta valmistettava yksilöllinen apuväline.

Silikonisen varvastuen avulla varvas tai varpaat ohjataan oikeaan linjaan suhteessa toisiin varpaisiin tai alustaan nähden. Tyypillisimmin tuki valmistetaan vaivaisenluun tai vasaravarpaiden oikaisemiseen.

Silikonilla voidaan myös suojata varpaita erilaisilta paineilta ja esimerkiksi kengän hankaukselta. Yleensä silikonia käytetään päivisin ja sen voi pestä tarvittaessa nestemäisellä miedolla saippualla.

Pieni tai yhteen väliin 15€
45 Pienehkö tai kahteen väliin 20€
Keskikokoinen tai kolmeen väliin 25€
Iso tai neljään väliin 30€

Päähieronnat

ALV 24%

Intialainen päähieronta

Perustuu intialaiseen yli 2000 vuotta vanhaan hoitomuotoon. Ihanan nautinnollisessa hoidossa käsitellään päätä, niskaa, selkää ja hartioita 32:lla erilaisella otteella, joiden tempo ja voima vaihtelevat. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen pään ja niskan alueella, jolloin hapen ja ravinteiden saanti paranee, kuona-aineiden poisto tehostuu. Mielihyvähormonia erittyy ja sekä keho että mieli rentoutuu. Hermoston rauhoittuessa, myös keho rentoutuu. Toisaalta vilkastunut verenkierto kuljettaa happea aivoille, jolloin keskittymiskyky paranee, ajatukset selkiintyvät ja henkinen väsymys helpottaa. Intialainen päähieronta voi auttaa myös ahdistus- ja masennustiloissa sekä vähentää kivun kokemista. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun solujen uudistumiskyvyn tehostuessa, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja jopa luovuuteen. Hoidon tarkoituksena ei ole avata varsinaisesti lihasjumeja, vaan tarjota hierottavalle mahdollisimman rentouttava ja miellyttävä kokemus.  Perinteisesti hoito tehdään istuen, mutta on sovellettavissa tehtäväksi myös makuuasennossa. Tällöin päähieronta on lähempänä hermoratahieronnan päähierontaosuutta, joten voisikin kutsua hoitoa kiinalaiseksi päähieronnaksi. 

30 min 36€

Kiinalainen päähieronta

Pään, niskan, kasvojen, korvien, hartioiden ja rintakehän käsittely.

Kumpikin päähieronta voidaan ottaa sekä yksittäisenä hemmotteluhoitona  että tehokkaana 5-10 kerran sarjahoitona. Sarjahoidolla on saatu helpotusta esim. migreeniin, jännityspäänsärkyyn ja stressiniskaan. Myös tämä hoito on ihana lahja antaa ja saada.

Kontraindikaatiot päähieronnoille : akuutti aivoverenkiertoon tai päänalueen verenkiertoom liittyvä sairaus tai häiriö, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä akuutissa vaiheessa, hyvin korkea/matala verenpaine, ja tulehdus, tarttuva ihosairaus tai kivulias kysta pään alueella.

30 min 36€

Hemmotteluhieronta poskien puna

Kasvojen hieronta, jonka otteet kumpuavat intialaisen päähieronnan, purentalihashieronnan ja hermoratahieronnan otteista, opeista ja parhaista paloista. Erittäin rentouttava hoito, jossa kiire loppuu ja stressaavat huolet unohtuvat.

30 min 36€

Käsienhoidot

ALV 24%

Pikahoito käsille

sisältää käsien kylvetyksen, kynsien keveyen viilauksen tai lyhennyksen, kuorinnan ja hieronnan.

25 min 32€

Hemmotteluhoito käsille

sisältää käsien kylvetyksen, kynsien kevyen viilauksen tai lyhennyksen, kuorinnan ja naamion lämpövaikutuksella. Hieronta osuus on pidempi kuin pikahoidossa.

45 min 47€

Varaa Aika Verkosta

Voit varata aikasi hierontaan netistä

Ajanvarauskalenterin käyttö on helppoa ja nopeaa.

Hierontaa ja jalkojenhoitoa tarjoava yritys Pohjois-Heinävedellä Karvion Varistaipaleessa.

Ota yhteyttä

© 2024 – Verkkosivuston luonut ♥:llä Kasu.fi