Tuote

Active Gymstick ja pitkävartista apua!

Ota askel parempaan oloon!

Tuplapallon  pituus 12.8cm/halkaisija 6cm, materiaali teräs ja kylmägeeli. Pakastinaika max 5 tuntia kerrallaan. Voidaan käyttää myös ilman pakastamista ja voidaan lämmittää lämpimällä vedellä haluttuun lämpötilaan. Huom! Ei saa keittää eikä lämmittää mikrossa tai uunissa.
Gymstick kylmähierontapallo yhdistää myofascia- ja kylmähoidon. Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan, selän, hartioiden ja pohkeiden alueilla. Pallon sisällä on kylmägeeliä ja se voidaan laittaa pakastimeen. Kylmähoito lievittää harjoittelun, vamman tai niveltulehduksen seurauksena tulleita alueellisia tulehduksia ja turvotusta. Käyttö mahdollistaa rennommat lihakset, laajemman liikkuvuuden ja paremman ryhdin.

 

Kehon oma paino antaa tehoa lisää esim. selinmakuulla lattialla. Tekee todella herkullisen makeeta pitkien selkälihasten rullailulla rangan molemmin puolin, niin että pallojen välinen kannas on rangan kohdalla. Jos tuo on liian kivuliasta, kannattaa tehdä samaa seinää vasten, niin että pallo on kehon ja seinän välissä. Polvia koukistamalla saa käsiteltyä pidemmältä matkaa. Tuplapallolla voit avata myös kireitä lonkankoukistajia vatsallaan vaikka jumppamaton päällä. Rentouta tenniskyynärpään vaivoja kyynärvarren kireitä ojentajia ja koukistajia rullaillen.  

Pitkävartista apua!

Eikö kädet yllä tai selkä taivu jalkojen rasvaamiseen? Tässä oivana apuna toimii Iloiset varpaat Sisu voiteiden levitysapuri 12€. Nyt ei tartte auttaa! Sisulla levität voiteet jalkoihin ja selkään, sinne minne käsi ei ylety tai taivu. Sopii myös aurinkotuotteiden ja itseruskettavien levitykseen, mutta sitä varten kannatta ottaa erillinen Sisu, koska tuotteet saattavat värjätä applikaattorin. Puuvarren päässä on solumuovista valmistettu aplikaattori, johon voide ei imeydy. Pursota tai suihkauta voidetta aplikaattorille ja sen jälkeen voit levittää sitä minne haluat.
Varren pituus 39,5 cm, aplikaattorin pituus 10,5 cm.
Puhdista applikaattori pyyhkimällä ylimääräinen voide pois ja huuhtaise haalealla vedellä jokaisen käytön jälkeen, koska se ei ole vaihdettavissa eikä sitä voi erikseen tilata. Ei voi steriloida.

Huimaako pää alaspäin vai eikö selkä taivu? Pitkävartisella metallisella kenkälusikalla 15€ saat sujautettua kengät jalkaan helpommin ja turvallisemmin tasapainostasi riippuen joko istuen tai seisten. Tämä kaveri ei katkea tiukassakaan väännössä.

Eikö jalka taivu toiselle polvelle tai etkö omista ”röntgennäköä”? Pitkävartinen, kaksipuolinen peili teleskooppivarrella 16€ on verraton apu esim. diabeetikolle jalkapohjien, varvasvälien ja kynsivallien päivittäiseen seurantaan turvallisesti ja ergonomisesti. Tämän peilin avulla voit myös tutkia esim. selän luomia, pakaran ihottumaa jne. Varren pituus supistuu peilinrungon mittaiseksi säilytystä tai kuljetusta varten.

Varaa Aika Verkosta

Voit varata aikasi hierontaan netistä

Ajanvarauskalenterin käyttö on helppoa ja nopeaa.

Hierontaa ja jalkojenhoitoa tarjoava yritys Pohjois-Heinävedellä Karvion Varistaipaleessa.

Ota yhteyttä

© 2024 – Verkkosivuston luonut ♥:llä Kasu.fi